Leave Your Message
01020304
010203

Produk Seri

solusi

Kita uga entuk laporan CB, sertifikat CE lan liya-liyane; produk sing digunakake digunakake ing kluwarga Perkakas, peralatan medical, kurang-voltase electrical Perkakas, auto parts, peralatan daya energi anyar lan kothak liyane, karo kapasitas produksi taunan luwih saka 0,6 milyar ngalih.

BABAGAN AWAKE DHEWE

Dongnan Electronics Co., Ltd. didegaké ing taun 1987 lan dumunung ing Zona Pembangunan Ekonomi Yueqing, Provinsi Zhejiang, pesisir tenggara China. Iki minangka perusahaan manufaktur switch profesional sing nggabungake pangembangan produk, produksi, penjualan lan layanan sawise-sales. Produk kasebut nyakup kabeh bagean ing negara lan luwih saka 50 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

  • 1987
    taun
    Perusahaan kasebut diwiwiti ing taun 1987
  • 74336
    Area bangunan (m²)
  • 85.84
    yuta
    Yuan Yuan
  • 3.5
    Milyar wae
    Kapasitas taunan

DONGNAN

Hubungi Kita Kanggo Paling Apik Apa sampeyan pengin ngerti luwih akeh Kita bisa menehi jawaban

NAKONI, NYELIDIKI