Rreth nesh

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Filluam të punonim me Heyxhin dhe JENS për të zhvilluar dhe për të prodhuar një linjë me ndërrimin e furrave mikrovalë.

Filluam të punonim me Heyxhin dhe JENS për të zhvilluar dhe për të prodhuar një linjë me ndërrimin e furrave mikrovalë.

1997-03-02 Shih më shumë

Filloi zhvillimin dhe prodhimin e ndryshimeve mikro KW3A dhe KW4A

Filloi zhvillimin dhe prodhimin e ndryshimeve mikro KW3A dhe KW4A

1996-04-06 Shih më shumë

Zhvillimi dhe prodhimi i mikroshkëve të KW3A dhe KW4A

Nis zhvillimin dhe prodhimin e mikroshkëve të KW3A dhe KW4A.

1996-03-02 Shih më shumë

Shih më shumë