Leave Your Message
01020304
010203

Seri produk

solusi

Urang ogé geus diala CB laporan, sertipikat CE jeung saterusna; produk anu loba dipaké dina panerapan rumah tangga, alat-alat médis,-tegangan low panerapan listrik, suku cadang mobil, parabot ngecas énergi anyar jeung widang séjénna, kalawan kapasitas produksi taunan leuwih ti 0,6 miliar saklar.

TENTANG KAMI

Dongnan Electronics Co., Ltd. diadegkeun dina 1987 sareng ayana di Zona Pangwangunan Ékonomi Yueqing, Propinsi Zhejiang, basisir tenggara Cina. Éta mangrupikeun perusahaan manufaktur switch profésional anu ngahijikeun pamekaran produk, produksi, penjualan sareng jasa saatos penjualan. Produkna nyertakeun sadaya bagian nagara sareng langkung ti 50 nagara sareng daérah di dunya.

  • 1987
    taun
    Pausahaan dimimitian dina 1987
  • 74336
    Luas wangunan (m²)
  • 85.84
    Jutaan
    Jutaan Yuan
  • 3.5
    Milyar wungkul
    Kapasitas taunan

DONGNAN

Taros Kami Pikeun Pangalusna Naha anjeun hoyong terang langkung seueur Kami tiasa masihan jawaban anjeun

INQUIRY